En dag i vår värld

Här kan du få en liten inblick av vad vi faktiskt gör här på Upzone

Välkommen till vår vardag

Eftersom det är lite svårt att sammanfatta det vi gör på bara några rader så har vi skapat denna sidan för att du lättare ska få en inblick av vad vi faktiskt gör här på Upzone och om det är något som passar dig. Innan du börjar jobba hos oss får du självklart en lysande utbildning där du lär dig alla moment som behövs för att klara en dag i äventyrsparken. Vill du läsa med om den hittar du information här

Öppning av parken

 

Varje morgon klättrar vi igenom våra banor för att kontrollera att allt är som det ska och om vi måste åtgärda något innan vi kan öppna banorna för de övriga gästerna. Efter klättringen är det dags att plocka fram utrustningen som behövs för dagen till gästerna. Alla som klättrar hos oss är utrustade med varsin sele, hjälm och ett par handskar. Man kontrollerar så att allt är fräscht och redo för dagens aktivitet.  

IMG_2456.JPG

 

 

 

 

Ta emot dagens första gäster

Efter öppningen av parken så är det dags att ta emot de första gästerna för dagen. De checkas in i vår kassastuga där de kan låsa in värdesaker, skriva på våra användarvillkor och betala. Redan här är det viktigt att vi ger utomordentlig kundservice eftersom det kan påverka hela besöket. Efter att gästerna har checkats in så hjälper man dem på med utrustningen och ser till så att allt sitter bekvämt och på rätt sätt innan man påbörjar klättringen.

 

v1516710730/ovrnbgkrdnukme8sg5tc.jpg

 

 

Introduktion och säkerhetsgenomgång

Efter att selen sitter på är det dags att bege sig in i parken. Eftersom de flesta som kommer till oss och vill klättra inte varit på en äventyrsanläggning innan så börjar vi alltid med att klättra igenom en kort introduktionsbana där du som instruktör håller en snabb genomgång av vårt säkerhetssystem och går igenom de olika hinder de kan stöta på uppe i banorna. Efter instruktionen får alla gästerna testa utrustningen och du som instruktör är med och ger tips och råd som kan hjälpa dem under klättringen.

6B0A7227.jpg

 

 

Nu är det dags för klättringen

Efter att alla gästerna genomfört introduktionsbanan så är det äntligen dags att släppa ut dem i de högre banorna. Här blir ditt jobb som instruktör att hjälpa, coacha och guidea våra gäster genom anläggningens olika banor. 

IMG_2361 (1).JPG

 

Ojdå, någon vill ta sig ner mitt i banan

Hos oss händer det ibland att våra gäster fastnar uppe i banan och inte vill fortsätta. Det kan till exempel bero på höjdrädsla eller att man tycker det är för svårt. Det är då upp till dig som instruktör att få ner dem från banan. Hur gör man då? Hämtar man en lång stege som man ber dem klättra ner för? Så jobbar inte riktigt vi, hos oss får man istället utbildning för att lära sig hissa ner vår gäster från banan. Vi använder oss av ett väldigt smidigt räddningssystem som heter MILAN. Man tar med sig MILAN upp till gästen och sätter sedan fast gästen i systemet så att man på ett säkert och kontrollerat sätt kan hissa ner dem till marken igen. 

IMG_2602.JPG

 

När klättringstiden är över

Efter att våra gäster är klara med klättringen tar man med dem tillbaka till incheckningen och hjälper dem av med utrustningen. Detta är ett ypperligt tillfälle och fråga om hur aktiviteten gått och om de är intresserade av att besöka någon av våra andra anläggningar. Efter att de lämnat tillbaka utrustningen är de fria att gå och förhoppningsvis, tack vare ert fantastiska jobb, med ett leende på läpparna och ett minne som består.

6B0A7318.jpg

 

 

Dagen har gått fort och det börjar bli dags för stängning

Efter en fantastisk dag med mycket skratt både från er och gästernas sida börjar det bli dags att stänga anläggningen. Vi plockar ihop all utrustning och hänger tillbaka den på sin plats. Stänger banorna så att de inte går att använda för någon som inte bär skyddsutrustning. Vi städar och plockar iordning för våra kollegor som kanske öppnar anläggningen dagen efter er. Har det varit en varm dag med mycket sol är det en bra idé att ta med sina kollegor på lite bad och grill på närmaste strand.

6B0A7065.jpg

 

 

 

 

 

Detta var en vanlig dag hos oss på Upzone

Såhär kan det se ut en helt vanlig dag hos oss. Vi på Upzone tror starkt på att om man har roligt på sitt jobb så vill man göra det bättre. Vi letar därför efter dig som kan bidra till glädjen både i parken tillsammans med gästerna men också i lunchrummet med kollegorna. Känns detta som något du vill satsa på så tycker vi att du ska söka på en gång. Det tar bara några minuter 

Bli en del av vårt härliga team
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor