En dag i vår värld

Här kan du få en liten inblick av vad vi faktiskt gör här på Gårdskampen

Välkommen till vår vardag

Eftersom det är lite svårt att sammanfatta det vi gör på bara några rader så har vi skapat denna sidan för att du lättare ska få en inblick av vad vi faktiskt gör här på Gården och om det är något som passar dig. Innan du börjar jobba hos oss får du självklart en lysande utbildning där du lär dig alla moment som behövs för att klara en dag i på Gårdskampen. 

IMG_2407.JPG

Öppning

Öppningsrutinen är ett enkelt steg av dagen då alla uppgifter för gästerna redan finns på plats. Det vi gör är att gå igenom hela gården och ser till att allt är som det ska och att allt ser fint ut inför start.

Ta emot gäster

Efter öppningen börjar gästerna att trilla in. Vi checkar in dem, ser till att alla skriver var sitt användarvillkor och betalar. Det allra viktigaste under mottagandet är att ge dem ett glatt intryck och att de känner sig inbjudna. Här är ett perfekt tillfälle för att låta gästerna byta om under tiden som vissa skriver sina användarvillkor.

Här delar vi även upp dem i lag. Det kan vara svårt för oss att veta vilka lag som blir bäst och därför kan man fråga den ansvarige för gruppen vad denne tycker.

GDK 1.jpg

Introduktion och start

Under denna etapp går vi igenom för gästerna hur dagen kommer gå till. Eftersom gästerna ska ta sig igenom flera olika övningar så berättar man om dessa precis innan det är dags för just den övningen. 

Under Övningarna

När gästerna är i full gång med deras övning är det du som ser till att alla följer reglerna, håller koll på tiden och räknar poängen. Tillsammans med gästerna ser vi också till att peppa de tävlande.GDK 2.jpg

 

När tiden är slut

Gästerna har tagit sig igenom alla övningar de ska och tiden är slut. När detta sker går vi alla tillbaka till samlingsplatsen för att räkna ihop poängen och utse ett vinnande lag. Efter detta kan vissa grupper ha med sig mat eller ha beställt catering som de vill äta.

GDK 3.jpg

Stängning

Alla gäster har gått hem och det har blivit dags att plocka ihop för dagen. Man är alltid minst 2 på plats i personalen vilket gör det vanliga städandet mycket roligare. En högtalare som ljuder genom större delen av gården och stängningen går som på räls. 

Det gäller att rensa upp på golvet, lägga all utrustning på plats och snygga till inför nästa dag som det bokats gäster. Därefter är det bara att låsa dörren och njuta av en ännu meningsfull dag

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor